• Geen plastic wegwerp producten
 • Leuke duurzame producten
 • Persoonlijk contact via Whatsapp
 • Gratis verzending al vanaf €35 euro

Verzenden en retourneren

Wanneer je bestelling voltooid is ontvang je direct een bevestigingsmail en gaan wij voor jou aan het werk!

Op het moment dat wij jouw bestelling ingepakt hebben ontvang je van ons een track&trace mail, via die link kun je de verwachte levertijd en datum bekijken.

Retouren 

Ons retourbeleid is dertig dagen geldig. Wanneer deze dertig dagen verstreken zijn kun je geen beroep meer doen op ons retourbeleid. Neem contact met ons op via deze pagina zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen kijken wanneer er iets mis is met je bestelling.

Om een bestelling retour te sturen vragen wij je om het artikel in de originele verpakking terug te sturen.

 

 • In de volgende situaties kunnen wij je retouraanvraag helaas niet in behandeling nemen:

- Het item is niet teruggestuurd in de originele verpakking;

- Er zijn dertig dagen verstreken sinds je bestelling is bezorgd.

 

 • Terugbetaling:

Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen en bekeken ontvang je van ons een mail om je hierover op de hoogte te stellen. Wanneer wij hebben besloten je retour wel/niet te accepteren ontvang je ook van ons een mail. Wanneer wij je retourzending accepteren ontvang je van ons je geld terug via de originele betalingswijze binnen uiterlijk zeven werkdagen. Je ontvangt van ons pas je terugbetaling wanneer wij je bestelling hebben ontvangen óf wanneer je een bewijs aan ons kan tonen dat je je bestelling hebt verzonden.

 

 • Vertraagde of vermiste terugbetalingen:

Wanneer je van ons niet binnen zeven werkdagen je geld terug hebt ontvangen vragen wij je om contact met ons op te nemen via deze pagina.

 

 • Cadeau ontvangen?

De retour van je bestelling kan alleen in behandeling worden genomen via de persoon die de bestelling oorspronkelijk heeft geplaatst. Dit omdat het geld word terug gestort via de oorspronkelijke betalingswijze.

 

 • Retourlabel

Om je product te retourneren moet je een retour label aanvragen via https://debijenzaak.shipping-portal.com/rp/.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jou. Wanneer wij je bestelling terug betalen ontvang je van ons ook de oorspronkelijke verzendkosten voor heenzending aan jouw adres.

Nu je een retourzending hebt aangevraagd beschrijven we hieronder hoe je je pakket gereedmaakt voor de terugzending.

 1. Controleer of de verpakking van het product compleet is (denk aan eventuele bijsluiters of andere extra's die oorspronkelijk in de verpakking zaten).
 2. Verpak alle producten die je terug wil sturen in één pakket bij elkaar. Dit hoeft niet de oorspronkelijke doos te zijn maar dit raadt ik wel aan om er zeker van te zijn dat de producten heel bij ons aankomen.
 3. Zorg dat de doos goed dicht is met tape over beide openingen.
 4. Plak het label op de grootste zijde van de doos. Dit voorkomt onnodige vertragingen bij PostNL tijdens het sorteren.
 5. Breng het label naar het dichtstbijzijnde PostNL punt, kijk op www.postnl.nl/locatiewijzer om te zien waar dat voor jou is.
  Je hoeft niet extra te betalen op de PostNL locatie omdat je online al hebt betaald voor het label. Mocht er wel gevraagd worden om een betaling neem dan a.u.b. contact met ons op via deze pagina.

Overige vragen

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op via deze pagina. Wij staan graag voor je klaar.