• Geen plastic wegwerp producten
  • Leuke duurzame producten
  • Persoonlijk contact via Whatsapp
  • Gratis verzending al vanaf €35 euro

Bekijk hier ons nieuwste aanbod van duurzame artikelen  

Herbruikbare producten voor keuken of badkamer 


Wij vullen regelmatig ons assortiment bij met leuke duurzame huishoudelijke producten

Bijenprint

Wij zijn fan van de bij en van wat de bij (samen met andere insecten) voor ons doet. Insecten zijn dé essentiële schakel in het levenssysteem op aarde.  Hoe mooi is dat. Daarom hebben wij naast onze duurzame producten ook nog eens allerlei leuke bijenproducten in onze winkel. Van keuken tot badkamer tot woonkamer, je kunt je hele huis inrichten met onze leuke woonproducten met bijenprint. Zo hebben we bijvoorbeeld hele leuke bijenmokken een bijenlunchbox, een bijenopbergmand en bijenvaasjes, maar ook leuke bijenstickers of bijenpins om je jas of shirt mee op te pimpen.  Kom ook hiervoor regelmatig een kijkje nemen bij ons op de website want ook dit assortiment wordt regelmatig ververst.  

 

Natuurlijke Kaarsen 

Hou jij er ook zo van om je huis aan te kleden met kaarsjes en lichtjes?  Wij hebben gele en olijfkleurige  kaarsenstandaards in die leuke  bubbeltrend.  Ook hebben we een aantal heerlijke geurkaarsen in ons assortiment van het merk JOIK.  De zoektocht naar een écht duurzame kaars is lastig. Paraffinekaarsen kun je beter niet kopen,  omdat paraffine een eindige energiebron is. De meeste stearinekaarsen kun je ook laten staan in verband met dierlijk vet. Zoek online eens naar plantaardige stearinekaarsen en kaarsen gemaakt van sojawas zijn de meest duurzame kaarsen. 

Milieuvriendelijke badkameraccessoires

In de badkamer ben je misschien al met duurzaamheid bezig. Bijvoorbeeld door je douchetijd te verkorten en te kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Maar wist je dat je ook in de keuze voor badkameraccessoires voor milieuvriendelijk en duurzaam kunt gaan? Niet alleen is dit goed voor het milieu, maar het geeft je badkamer ook nog eens een warme en natuurlijke uitstraling.  Weet je wat ook heel leuk staat in de badkamer? Een leuke plant in een plantenpot of  in een hangende bloempot met een leuke bijenprint. Dat geeft naast het gebruik van bamboe producten een heerlijke natuurlijke en rustgevende uitstraling in je badkamer.