Veel gestelde vragen over 'verzending'

Wat moet ik doen als mijn pakket niet op de beloofde datum is bezorgd?

Is je pakket niet aangekomen?? Dat proberen wij uiteraard ten allen tijde te voorkomen. Het is helaas geen garantie dat het pakket daadwerkelijk op de aangegeven datum wordt bezorgd door de bezorger. Wij raden aan om nog een bezorgdag (dinsdag t/m zaterdag) af te wachten, mocht het zo zijn dat het pakket dan nog niet is bezorgd, neem dan kan contact met ons op via de chatfunctie rechtsonder deze pagina of via onze contact pagina. Wij zullen er alles aan doen om te achterhalen waar je pakket op het moment is en wanneer deze zal worden bezorgd.

Wat zijn de verzendkosten van de bijenzaak?

De verzendkosten zijn voor elk adres in Nederland hetzelfde zoals hieronder geschreven

Voor pakketpost 5.95

Voor een brievenbuspakket 3.10

Voor bezorgingen in Belgie vragen wij 8,60 vergoeding voor alle verzendingen. 

Wat is de verwachte levertijd van de bijenzaak?

De verwachte levertijd van jouw bestelling is in principe binnen een dagWij doen ons best om elke bestelling die is geplaatst vóór 15:00 de volgende bezorgdag bij je in huis te hebben! Voor België houden wij een verwachting van drie bezorgdagen aan.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Voor de verzending van je bestelling kiezen wij altijd de meest duurzame optie. We pakken je bestelling in met papier, karton en veelal hergebruikte materialen. Sommige producten hebben behoefte aan extra bescherming tijdens de verzending, hiervoor gebruiken wij altijd gerecycled beschermingsmateriaal.

Heb je nog een andere vraag?